Institut Les Termes

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Departaments Ciències Experimentals Visita Àrea de Diagnòstic per la Imatge al Parc Taulí

Visita Àrea de Diagnòstic per la Imatge al Parc Taulí

Correu electrònic Imprimeix PDF

1213taulibat2

Alumnes de segon de Batxillerat a l'àrea de diagnòstic per la imatge

El passat dimecres 17 d’Abril els alumnes de segon de batxillerat científic d’aquest institut vam assistir, juntament amb la Maria, la professora de biologia, a una sortida que consistia en visitar l’àrea de diagnòstic per la imatge del centre UDIAT de la Corporació Sanitària Parc Taulí de la nostra ciutat. La durada de l’excursió va ser d’unes 2 hores, i es va dividir en dues parts.

La primera part consistia en una exposició introductòria que van realitzar un doctor i un tècnic de l’àrea de radiologia, i en la qual ens van explicar el funcionament del departament, els diferents mètodes de diagnòstic i de captura d’imatges com els raigs X, les ressonàncies magnètiques o els TC.

La segona part va ser una visita guiada a les diferents instal·lacions i màquines de captura del centre. A la imatge de la dreta podem veure un aparell encarregat de fer TAC + PET, que permet visualitzar parts del nostre cos amb molta més informació.

Va ser una gran experiència perquè molts de nosaltres no sabíem com funcionaven aquestes tècniques de diagnòstic.

Finalment, és important remarcar la tasca dels guies, que van ser molt atents i amens, fet que va resultar molt agradable.