Institut Les Termes

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Alumnes ESO Sortida CTRV Alumnes 3r d'ESO

Sortida CTRV Alumnes 3r d'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

1516001eso3sostenibilitat

Alumnes de 3r al CTRV

El dia 22 d'octubre, l'alumnat de l'optativa de Sostenibilitat de tercer, vam anar al CTRV (Centre de Tractament de Residus del Vallès occidental) per conèixer el funcionament d'una planta de residus i veure el que fan amb les escombraries que llencem a les nostres cases.
El primer que vam veure va ser una maqueta del CTRV. Després vam anar a veure un vídeo sobre el centre, on s'explicava la seva història i el que fan allà. A continuació entràrem a una sala i vam veure una presentació on una veu llegia els textos i havíem de fer una sèrie d'activitats en grups per veure els nostres coneixements sobre com reciclar (MISSIÓ RESIDUS). A l'acabar, les monitores ens van repartir uns guants i una bata per fer una activitat, també en grups, on havíem de separar els residus que hi havia en una bossa d'escombraries, després calcular el pes de cada classificació i el tant per cent que ocupava cadascun a la bossa d'escombraries.
També vam veure el centre per dins, on veiem tots els residus i totes les màquines, i vam veure un camió de les escombraries llençant els residus a un tanc de 14 metres de fondària.